Stim ca este dificil sa faci cumparaturi de pe internet, deoarece nu poti vedea produsul inainte. De aceea va asiguram ca produsele noastre sunt de buna calitate, iar imaginile prezentate pe site sunt reale si reliefeaza produsele in cel mai mic detaliu.

Produsele pot fi inlocuite cu un alt model sau alt produs, in cazul care cel comandat initial nu va este pe plac. Important de stiut este faptul ca trebuie sa aveti statul de persoana fizica si respectati conditiile de inlocuire. In cazul in care solicitati restituirea banilor achitati pe produsul cumparat, va anuntam ca putem restitui banii doar in baza unui cont bancar. Restituirea banilor se face imediat dupa ce am verificat produsul returnat de catre dumneavoastra, asadar veti primi banii inapoi foarte rapid.

Daca intr-un caz exceptional, clientul are statutul de persoana juridica, acesta are doar optiunea de inlocuire a produselor.

Inainte de a returna un produs trebuie sa stiti si sa respectati urmatoarele detalii:

- sunati la noi cu mentiunea ca aveti un colet de returnat, iar noi va vom explica intocmai cum trebuie sa procedati
- produsul trebuie ambalat in cutia sau ambalajul in care a fost trimis si impachetat intr-o coala protectoare pentru a nu deteriora produsul
- coletul trimis de catre dumnevoastra nu trebuie solicite niciun ramburs (produsul inlocuit sau banii returnati ii vom trimite ulterior, in maxim 5 zile de cand am primit coletul)

Tinem sa mentionam ca produsul va fi trimis catre dumneavoastra doar in momentul in care noi l-am primit, iar acesta trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat si sa nu aiba semne de folosire.

VOR FI REFUZATE COLETELE TRIMISE DE DUMNEAVOASTRA RETUR DACA ACESTEA NU SUNT AMBALATE CORESPUNZATOR (INTR-UN MOD IN CARE SA NU FIE AFECTAT PRODUSUL SAU AMBALAJUL ACESTUIA)

Taxele de transport in cazul in care doriti returnarea produsului si restituirea banilor sunt suportate integral de catre dumnevoastra. Puteti opta pentru returnarea banilor, dar nu mai tarziu de 30 zile de la primirea comenzii.

Produsele beneficiaza de garantie 30 zile (acolo unde nu este specificata o alta perioada de timp).

Contactaţi-neDacă încă nu eşti sigur(ă) de decizia pe care urmează să o iei,
ne poţi suna la numarul de telefon de mai sus sau la adresa de e-mail.
Îţi vom răspunde la orice întrebare, în cel mai scurt timp.


 Pagina de contact