Informaţii returnare produse

Daca doriti sa returnati unul sau mai multe produse, achizitionate de pe site-ul nostru, mai întai este necesar sa ne contactati prin e-mail.

Produsele trebuie sa nu fi fost folosite, de aceea trebuie sa analizati produsul / produsele inainte de a le utiliza. Trebuie sa aveti grija de ambalajele produselor, fara a le deteriora sau arunca. Comanda pentru care solicitati returnarea banilor trebuie sa nu fie mai veche de 30 zile calendaristice.

Produsele trebuie sa fie returnate în ambalajul original (nedeteriorat). Nu vom primi produsele care sunt deteriorate sau cu ambalaje lipsa.

Procedura de returnare a produselor trebuie sa o solicitati trimitand un mesaj la adresa noastra de e-mail comenzi@somnia.ro (precizand numele exact pe care s-a plasat comanda, numarul de telefon din comanda si optional ID-ul comenzii)

IMPORTANT: Deoarece societatea noastra incaseaza in contul bancar banii achitati de dumneavoastra curierului, tot pe aceasta cale se vor returna si cumparatorului. Asadar trebuie sa cunoasteti contul IBAN in care solicitati returnarea banilor.

Contactaţi-ne
  • Telefon
  • 0378 119 944


  • Adresă (sediu social)
  • aleea Barajul Lotru, nr. 11, sector 3, Bucureşti

Dacă încă nu eşti sigur(ă) de decizia pe care urmează să o iei,
ne poţi suna la numarul de telefon de mai sus sau la adresa de e-mail.
Îţi vom răspunde la orice întrebare, în cel mai scurt timp.


 Pagina de contact